De Lage Hal: optimaal trainen voor het sociaal domein

Unieke leerervaring voor het sociaal domein. Dat beleef je in de Lage Hal bij RadarVertige. Met een variatie aan ruimtes.

Trainen voor sociaal domein in dojo, woonhuis en UWV-kantoor

In de dojo oefenen deelnemers hun basisvaardigheden in een veilige en gecontroleerde omgeving. Er zijn kleedruimtes met douche en toilet beschikbaar, zodat cursisten zich kunnen omkleden voor en na de training.

Medewerkers uit het sociaal domein gebruiken de Lage Hal graag voor trainingen. En een compleet woonhuis met huiskamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers. Werk je bij een (intergemeentelijke) sociale dienst, sociaal wijkteam, afdeling WMO, schulddienstverlening of een woningbouwcorporatie? Hier kun je alle scenario’s die je tijdens je werk tegenkomt realistisch oefenen.

Realistisch trainen met scenario’s

De simulaties doe je met een acteur, alleen of met je collega. Je opbrengst: een krachtige leerervaring die je direct kunt toepassen in je eigen werkpraktijk. Je medecursisten kijken via acht camera’s en een videoverbinding mee in het leslokaal B.1.

Unieke leerervaring voor sociaal domein

Niemand kijkt in dezelfde ruimte op je vingers mee, waardoor jij je vrij voelt om realistisch te oefenen met die vaardigheden en scenario’s die je in je werkpraktijk tegenkomt. Wat je hier oefent en leert, blijft jou je leven lang bij.

Eigenschappen

  • (Pis)steeg
  • Dojo (geschikt voor fysieke trainingen, bokshandschoenen en kussens aanwezig, ook los te huren*)
  • Woonhuis (TV-verbinding mogelijk met lokaal B.1)
  • UWV-kantoor (TV-verbinding mogelijk met lokaal B.1)
  • Kleedruimtes met douche en toilet
  • Ook geschikt voor filmopnames

* De dojo kan je los huren, ook als er in het UWV-kantoor of de hal geoefend wordt. Het woonhuis en het UWV kantoor kun je gebruiken in combinatie met lokaal B.1. Via een video verbinding kunnen de deelnemers meekijken.

Het woonhuis kan je ook combineren met een ander lokaal. Het theoriegedeelte doe je dan in een lokaal en je oefent in het woonhuis. Andere deelnemers kijken op de bank in de woonkamer mee.

Koffie, thee is altijd gratis
Kosten voor de lunch zijn € 19,50 per persoon

Zie jij jouw team hier al leren?

Geef het lerend vermogen van jouw organisatie een boost in één van onze zalen, lokalen of studio.

Download prijslijst Mailen Bel ons