Wil jij ook een zaal huren?

Bij RadarLAB benut jij de kracht van blended learning en beleef je een optimale leerervaring. Praktijkleren, werkplekleren en online leren vormen de kern van onze aanpak. Wil je deze effectieve combinatie ervaren in een inspirerende omgeving? Met blended learning en zaalverhuur zijn wij jouw partner.

Bij ons kun je niet alleen leren, maar ook onze prachtige zalen huren. Een aantal zalen staat rechtstreeks in verbinding met de trainingshal. Je opent de deur en je stapt zo de oefenstraat op. Ook kun je vanuit een aantal plekken via videoverbinding meekijken in oefenruimtes voor praktijksituaties. Dat maakt mooie combinaties mogelijk van theorie en praktijk én de simulaties winnen aan kracht en impact. Je kunt bijvoorbeeld oefenen en reflecteren in subgroepen in een aantal lokalen terwijl een deel van je groep in de hal met onze trainingsacteur aan het werk is.

Blended learning met zaalverhuur

Tegelijkertijd kun je ook los van de hal onze zalen en lokalen gebruiken met je team en organisatie. Daarbij is veel variatie mogelijk omdat leerdoelen en vergaderwensen ook verschillen. Zo beschikt een aantal lokalen over een oefenhoek en de inrichting is veelal sfeervol en huiselijk. Andere zalen zijn juist bijzonder licht, open en meer uitnodigend tot beweging en actie. Elke setting is voor handen. Naar jouw wens kun je kiezen voor theateropstelling, U-vorm of een kring voor de deelnemers. De sfeer en de inrichting van de ruimtes dragen bij aan comfortabele, plezierig en effectief leren.

Bekijk eens welke mogelijkheden er zijn voor jouw leerdoelen. Of vraag ons om advies. We denken vanuit onze lange ervaring met trainingen en met sociaal domein graag met je mee om jullie leerresultaat zo maximaal mogelijk te maken.

Zaalhuur en blended learning

Hier heb je de ruimte om te groeien, te ontwikkelen en te reflecteren. Ontdek hoe onze zalen bijdragen aan jouw succes in de wereld van Blended Learning. Reserveer vandaag nog en geef jouw leertraject een boost.