Ontdek de kracht van blended learning

Met RadarVertiges op maat gemaakte en gepersonaliseerde trainingen leer je flexibel en diepgaand. Dat is de charme. Effectieve trainingen en leertrajecten beginnen met het precies in kaart brengen van de leerwensen en leeruitkomsten. Dat begrijpen wij bij RadarVertige heel goed. Je krijgt bij ons daarom praktijkleren als basis: je oefent in een realistische omgeving. Gepersonaliseerd én diepgaand. Want dat werkt gewoon het beste.

Naast onze realistische trainingen combineren we voor jou online leren met werkpleklerenZo creëren we samen een op maat gemaakte leerervaring die zowel flexibel als diepgaand is.

Je krijgt bij ons zorgvuldig ontworpen trainingen. Zodat jij beschikt over de juiste mix van leervormen. Die het beste past bij jullie uitdaging, leerwens, doelgroep en beschikbare middelen. Ook krijgen onze cursisten online tal van 1 op 1 mogelijkheden voor feedback en reflectie. Zo blijf je groeien en jezelf ontwikkelen.

Gepersonaliseerd werkplekleren

Dankzij blended learning die wij voor jou helemaal op maat toepassen kun je zowel realistische oefensessies volgen als kennis opdoen via ons online platform en op jouw situatie en leerwensen toegesneden werkplekopdrachten.

Groei en ontwikkel je op jouw manier

Deze combinatie bezorgt jou een leerervaring die meebeweegt met je individuele capaciteiten, behoeften en interesses. Ongemerkt vergroot dat je betrokkenheid en je vertrouwen in eigen kunnen. Reken er maar op dat jij het geleerde ook echt toe kunt passen in de praktijk. Dit besef leidt tot een hoger en blijvender leerresultaat. Zo vergroot jij je potentieel op de arbeidsmarkt en zo versterk jij je vakmanschap.

Blended learning bij RadarVertige

Bij RadarVertige helpen we jou met de nieuwste leermethoden en -technologieën bij het ontwikkelen van de vaardigheden die je nodig hebt. We zijn ervan overtuigd dat onze blended learning filosofie de beste manier is om dit te bereiken. Daarom blijven we ook met toewijding onze trainingen innoveren en verbeteren. Opdat jij steeds de beste leerervaring hebt.

Welke zalen kun jij huren?

Werkplekleren doe je ongestoord in RadarLAB

Vergaderen, voorbereiden, plannen maken, oefenen, evalueren. Je doet het allemaal in RadarLAB. Ongestoord en van alle faciliteiten vvoorzien. In zalen en lokalen die ingericht zijn op jouw doel. Klein team, groot team, met je hele afdeling of alleen? Kan gewoon want iedereen komt tot de kern bij ons.

Vergaderen

De vergaderzalen van RadarLAB zijn voor jou voorzien van alle faciliteiten. Whiteboards, wifi en natuurlijk gratis koffie, thee en water. Bekijk welke mogelijkheden elke ruimte heeft en zie welke specifiek bij jouw doel en organisatie past.

Werken

Ongestoord werken aan plannen, projecten en strategie? Welkom bij RadarLAB. Hier vind je comfortabele werkplekken waar jij ongestoord en met volle focus je werkzaamheden alle aandacht kunt geven. Natuurlijk is de koffie goed. Net als onze lunches. Werk ze!

Trainingen

Wil je met je teams trainen op specifieke vaardigheden? Ook kennis verdiepen op specifieke gebieden? Kan gewoon. Onze trainingsacteurs staan voor je klaar om jullie een onvergetelijke en doeltreffende training te bezorgen. Bekijk het complete aanbod of neem contact met ons op voor maatwerk.

Examens

In RadarLAB zijn de juiste voorzieningen aanwezig om examens af te leggen. Onze locatie voldoet aan de voorwaarden en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor jouw organisatie met examinering en toetsingen.

Wat betekent blended learning voor jou?

Dit kenmerkt onze gepersonaliseerde trainingen:

  • Praktijk leren als basis voor effectieve trainingen
  • Combinatie van online leren en werkplekleren
  • Blended learning brengt jou een op maat gemaakte leerervaring
  • Een-op-een en online feedback en reflectie mogelijkheden

Voordelen:

  • Door de basis van praktijk leren krijgen cursisten de kans om vaardigheden te oefenen in een realistische omgeving. Dat leidt tot beter leerresultaat.
  • De combinatie van online leren en werkplekleren biedt flexibiliteit en diepgang in je leerervaring, het aanbod volgt jouw individuele behoeften en interesses.
  • De toepassing van Blended Learning vergroot de betrokkenheid en het vertrouwen in eigen kunnen. Dat leidt tot een groter en blijvender leerresultaat.
  • De mogelijkheden voor een-op-een en online feedback en reflectie versterken voortdurende groei en ontwikkeling. Zo vergroten cursisten hun potentieel op de arbeidsmarkt en hun vakmanschap.