Breng praktijk in het leren

Blended learning bij RadarVertige geeft met praktijkleren jouw leerervaring een boost. Want wij combineren voor jou de voordelen van praktijk leren met de voordelen van online leren en werkplekleren. Jij, jouw team en jouw organisatie profiteren van het beste van deze drie leervormen. Juist met de combinatie van simulatietrainingen, online leren en werkplekleren ontwikkel je effectief je vaardigheden.

Met blended learning bij RadarVertige creëren we voor jou een effectieve leerervaring die je altijd bij zal blijven.

Simulatietrainingen zijn onderdeel van blended learning

Met simulatietrainingen van RadarVertige volg je realistische oefensessies. In een veilige en gecontroleerde omgeving ontwikkel je zo je vaardigheden en competenties. Voordeel voor jou als cursist: je verbetert in real-time je leerervaring en krijgt ook direct feedback van je trainer en je mede cursisten.

Combi van praktijkleren en online leeraanbod

Naast de simulatietrainingen maak je bij RadarVertige gebruik van online leren. Dat is met een duidelijke reden. Want daarmee beschik jij over een flexibel en toegankelijk lesaanbod met alles wat jij nodig hebt om jezelf te ontwikkelen. Op je eigen tempo en in je eigen tijd.

Ontwikkel effectief je vaardigheden

Je zult merken dat dit een krachtige leerervaring geeft. Doordat je op elk moment toegang hebt tot de kennis en middelen die je nodig hebt pak je de stof sneller, persoonlijker en effectiever op. Werkplekleren maakt de mix compleet. Je krijgt daarmee van RadarVertige de mogelijkheid om je nieuwe kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk. Door systematische reflectie over je werkpraktijk, verbeter jij je vaardigheden nog verder en ontwikkel je nieuwe competenties.

Blended learning bij RadarVertige praktisch toegepast

Met de combinatie van deze drie leervormen in blended learning beschik jij over een krachtige manier om in jouw teams en organisatie de kloof te overbruggen tussen theoretische kennis en praktische toepassing. Voor ons is het volkomen logisch dat deze aanpak leidt tot hogere en blijvende leerresultaten voor de cursisten. Met blended learning vergroten cursisten hun vakmanschap en potentieel op de arbeidsmarkt.

Welke hallen kun jij huren?

Zo ziet blended learning eruit bij RadarVertige

Hier in RadarLAB heb je de ruimte om te groeien, te ontwikkelen en te reflecteren. Zelf, met je team en met je hele organisatie. Onze trainingsacteurs helpen je met leerervaringen op maat. De locatie is levensecht: met Cruyff Court, UWV-kantoor, steegje en woonhuis kun je echt alles oefenen in de praktijk en voor de praktijk van jouw taak. Wanneer zien we jou RadarLAB? hoe onze zalen bijdragen aan jouw succes in de wereld van blended learning. Reserveer vandaag nog en geef jouw leertraject een boost.

Evenementen

Onvergetelijk. Zo wordt jouw bijeenkomst in RadarLAB. Alles komt aan bod én beklijft bij jouw evenementen.

Simulatietrainingen

Helemaal echt. Zo zijn de simulatietrainingen in RadarLAB. Met acteurs en op jouw leerdoel en werksituatie afgestemd.

Praktijkexamens

Gecertificeerd, je kennis en vaardigheden up-to-date houden. Dat doe je in RadarLAB. Alles is ingeregeld voor de praktijkexamens. Laat maar zien dat je de stof beheerst en de skills bezit.

Wat betrekent dit voor jou?

Dit is Blended Learning:

 • Krachtige combinatie van praktijk leren, online leren en werkplekleren.
 • Simulatietrainingen met realistische oefensessies.
 • Directe feedback van trainer tijdens oefensessies.
 • Flexibel en toegankelijk online leren.
 • Nieuwe kennis en vaardigheden meteen toepassen in de praktijk met werkplekleren.
 • Systematische reflectie over je werkpraktijk waardoor je je vaardigheden verder inslijpt.

Voordelen:

 • Unieke en effectieve leerervaring door combinatie van leervormen.
 • Realistische oefensessies in veilige en gecontroleerde omgeving leiden tot betere ontwikkeling van vaardigheden en competenties.
 • Directe positieve feedback van trainer en medecursisten versterkt de leerervaring en vergroot het vertrouwen in eigen kunnen.
 • Flexibel en toegankelijk online leren biedt persoonlijke en adaptieve leerervaringen.
 • Door systematische reflectie kun je het geleerde naadloos toepassen in jouw werkpraktijk.
 • Door de nieuwe kennis en vaardigheden met werkplekleren in praktijk te brengen, vergroot je meteen je  vakmanschap en potentieel op de arbeidsmarkt.