Boost je online evenementen vanuit studio blended learning

‘It starts with why’, is de befaamde quote van Simon Sinek. Wat bedoelt hij hiermee? Stel, je wilt een organisatieverandering doorvoeren. Of een nieuwe aanpak introduceren. Dan is training slechts één van je middelen. Trainen gaat over het ‘hoe’ van de verandering of de nieuwe aanpak. Maar geen verandering zonder besef van noodzaak of urgentie. Hoe creëer je draagvlak?

Met een kick-off of meeting in de vorm van een talkshow. Live en online. Vanuit de studio van RadarVertige. Onze professioneel ingerichte studio dateert uit 2020 en is helemaal toegerust voor het verzorgen van leerevenementen die (deels) online plaatsvinden. Ja je leest het goed, je kunt de studio benutten voor online events en ook voor live events of een combinatie daarvan. In de unieke studio van RadarVertige beschik jij over:

  • Vier professionele pan-tilt-zoom  Dome camera’s
  • Professioneel studiolicht en -geluid
  • Een grote talkshowtafel en statafels voor sprekers, gasten, trainers en moderatoren.
  • Professionele regieunit voor beeld en geluid

Vanuit deze studio verzorgen wij, samen met onze klanten, webinars, trainingen, bedrijfstheater, presentaties en andere interventies waarbij deelnemers live online aanwezig zijn of de opname op een eigen moment bekijken. Verken bijvoorbeeld aan tafel en op camera samen met je medewerkers dilemma’s, onderzoek knelpunten en creëer draagvlak voor verandering. We streamen de sessie live voor jou via een platform naar keuze. Je kunt tot 1000 deelnemers tegelijk laten meekijken en meediscussiëren.  

Zie jij jouw team hier al leren?

Geef het lerend vermogen van jouw organisatie een boost in één van onze zalen, lokalen of studio.

Download prijslijst Mailen Bel ons